ハラグロパティスリー0 0さんのレビュー

2019年11月05日 18時00分

Essen Spielでこのゲームを買って、友達と数回遊んだことがあります。 そして、私はこのゲームがGame Market中に販売されることに気づきました。 このゲームは本当に簡単でかわいいので、パーティーゲームが好きな人にはこのゲームを強くお勧めします

Frenemy Pastry Partyは、各プレイヤーが楽しめるパーティーゲームだと思います。

パティスリーで小さな生き物としてプレイし、材料を使い果たす前にほとんどのケーキを作り、あなたを助けるために他のプレイヤーと話し合ってみてください!

(私は日本語が苦手なので、グーグルさんを頼んだ)

I bought this game at Essen Spiel and had played few times with my friends .  And I noticed this game will be sale during Game Market . Since this game is really easy and adorable , I strongly recommend this game for those who like party games

I think that Frenemy Pastry Party is a party game can let each player enjoy .

Play as a little creatures in pâtisserie , Make most cakes before running out of ingredients and try to talk over other players to help you !

(  I am not good at Japanese , so I use google translate    )

• 銀月@びんぼっちゃま
0 0さんの投稿をシェア
タイトルハラグロパティスリー
原題・英題表記Frenemy Pastry Party
ゲームデザインジェシー・リー(Jesse Li)
アートワークシェリー・オウ(Sherry Huang)
関連企業/団体迷走工作坊 Mizo Games